lørdag 30. januar 2010

Eg har funne havregryn!!!! :D

Hurra, som overskrifta seier har eg funne havregryn. Ekte havregryn!! :) Det var et gledens syn. Her finner du berre lys loff eller lyse "grove" brød, så det skal bli godt å kompansere med litt fiber-. :)

Etter ei hektisk og intensiv veke på spanskkurset har helga endeleg inntatt Casa Iguana. :) Her blir det berre varmare og og varmare, både om natta og dagen. No er det opp i 30 grader om natta, og det er varmt på et rom utan air-condition. Men overraska nok så går det veldig bra. :) Svette har me vent oss te for å sei det sånn.

Ellers så kan eg sei at eg er ein stor tilhengar av den livsstilen og livsfilosofien som er i Nicaragua. Som spansklæraren vår sa: I Nicaragua står alt skrevet i sand, mens i Norge står alt skrevet i stein. I nicaragua veit du aldri korleis dagen kjem til å ende før du har opplevd den.

Her kjem litt bilder frå kvardagen her nede:



Bønner og ris til frokost. :) Me får mykje variert og spennande mat her nede.




Her er me ute og eter på ein veldig god pizzarestaurant. Menyen bestod av ein pizza og 2 mojito for ca 100 cordobas (ca 35 kroner).







Her pakkar dei inn maten for oss, slik at vi kunne gi den til sultne gatebarn. Dt er visst vanleg her. Huff, det er mange tynne barn som går rundt i gatene. Vanskelig å sjå på, men det er godt å kunne gi litt til dei. Dei blir veldig glad berre for ei lita banan også..




Her er me på vei i taxien tilbake til Casa Iguana. Og det er ikkje fullt før det renner over for å sei det sånn. Me pressa seks jenter inn i ein liten taxi på størrelse med ein polo heime i Norge. Sjåføren får 15 cordobas (ca 3 norske kroner) for kvar person, så får han gjelder det å få taxien så full som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar