tirsdag 26. januar 2010

muy bien muy bien

No har me vore i Leòn i to dagar. Sjølv om me fortsatt er i startfasen på spanskkurset merkar me allereie at kommunikasjonen med dei lokale går bedre og bedre. Me er på skulen kvar dag frå 8 til 12 og har intensiv spanskundervisning.I tillegg til vår norske spansklærar, har vi også ei lokal, veldig hyggelig dame som berre snakker spansk til oss. Ho utfordrar oss til å prøve og feile. Og vi forstår ho bedre og bedre for kvar time, så det er veldig kjekt å sjå at alt strevet kjem oss til gode! :)


Ellers så har vi hatt vår første "sole-dag" i dag og prøvd oss forsiktig med faktor 30. Nåken er endå meir fornuftige og bruker faktor 50. ;) Sola er utruleg sterk her, men det er kjekt å sjå at me endeleg får litt farge på den kvite kroppen vår. Om fargen er rød eller brun spelar for oss nett no ingen rolle. Stranda med studiesenteret er heilt fantastisk og havet har ein veldig deilig temperatur, og bølgene er midt i blinken for oss leikne "soon to be" førskulelærarar. :)

Vi er i feriemodus alle sammen og studentlivet har aldri vært bedre. Leòn er ein fantastisk sjarmerande og koselig by og sjølv om den er ganske stor har vi begynt å bli kjent i gatene. ikkje eg då, eg eie jo ikkje retningssans. ;) I dag har nokon av oss vore på ein liten sightsing runde og me like da me ser! :) Her kjem litt bilder

Hasta la vista baby!

























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar